Egehegnet 91, 2850 Nærum

Ejendommen, der er et enderækkehus, er beliggende i Nærum med en af de bedste placeringer i Egehegnet. Tæt på Nærum Vænge Torv, med gode indkøbsfaciliteter, Meny, Irma, Lagkagehuset mm. Ejendommen er centralt placeret i forhold til Nærum Gymnasium, lokale skoler og Søllerød Golfklub.

Ejendommen er beliggende i Rudersdal Kommune https://www.rudersdal.dk/ med alle de fordele kommunen kan tilbyde. Hertil kommer at ejendommen er beliggende i Nordsjællands naturskønne område med direkte adgang til usædvanligt varieret og velanlagt gangsystem i den nærliggende skov.

Jægersborg Hegn med de Røde Porte, Skodsborg Strandpark og Vedbæk havn er inden for få kilometers afstand.

Ejendommen består af 2 etager, hvor stueetagen indeholder imødekommende vindfang, fordelingsentre med adgang til toilet med vaskesøjle samt veldisponeret køkken. Fra køkkenet er der direkte adgang til stor opholdsstue, hvor også spisestue indgår.

Fra stuen er der direkte adgang til charmerende stor velindrettet havestue med spiseplads til mindst 6 personer, med varieret beplantning, rustikt springvand, åben pejs og hyggekrog.

Udvidet gangareal rundt om ejendommen der indeholder 2 udhuse.

På 1. sal er der indrettet en master bedroom der er "second to none", med direkte udsigt til skoven - fra master bedroom er der direkte adgang til luksuriøst badeværelse med brusekabine og 2 veldisponerede værelser samt pulterrum. Ejendommen har hjemfaldspligt.

Rækkehuset skal ses og opleves. Aftale om individuel fremvisning / Åbent hus, sker ved henvendelse til Advokat Ulrik Iversen, mail ADVUI@MAIL.DK eller telefonisk 20910844 eller 28444633.